In samenwerking met:
Tiramisu cocktail
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Tiramisu cocktail

Verras je gasten dit jaar met deze feestelijke cocktail. Deze tiramisu cocktail is een leuke twist op de klassieke Espresso Martini. Ideaal als dessert cocktail tijdens Kerst of oud & nieuw. De vloeibare tiramisu zal bij iedereen goed in de smaak vallen! De krachtige espresso combineert uitstekend met de romige likeur.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

1 persoon
Ingrediënten

Recept tiramisu cocktail

Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
Kookmodus
1
Zet de espresso en laat deze afkoelen. Klop in een aparte kom het eiwit samen met de suiker op tot een lobbig schuim.
2
Mix in een cocktailshaker de ijsklontjes met amaretto likeur, Amarula likeur, slagroom en de afgekoelde espresso. Shake dit stevig gedurende 10 sec.
3
Schenk de cocktail uit door een cocktailzeef in een mooi glas. Schep met een lepel het opgeklopte eiwit op de cocktail en strijk het glad tot aan de randen met de bolle kant van de lepel.
4
Zeef ten slotte cacaopoeder over het eiwitschuim om de cocktail af te maken.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Melk
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via