Print opties

Sluiten

Pulled pork uit de airfryer

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
1u 0min
Totale tijd
1u 15min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
1
Verwarm de airfryer voor op 90ºC. Meng voor de marinade ketchup, mosterd en paprikapoeder in een kommetje door elkaar. Roer het citroensap erdoorheen.
2
Leg de varkenskarbonades op een plank en bestrooi rondom met peper en zout en besmeer met de marinade. Leg het vlees op elkaar op een vel bakpapier in de airfryer en bak 55 min.
3
Trek met 2 vorken het vlees van het bot uit elkaar in sliertjes. Bak de pitabroodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voor een knapperig resultaat bak je de pulled pork nog 5 min. in de airfryer (zonder bakpapier) op 140ºC.
4
Maak ondertussen de coleslaw. Snijd de rode en witte kool zo fijn mogelijk. Meng de mayonaise, yoghurt en wortel met de kool. Pers de teentjes knoflook erboven uit en schep goed om. Breng op smaak met peper en zout. Zet in de koelkast tot gebruik.
5
Snijd de komkommer in plakjes. Verdeel het vlees over de pitabroodjes, gevolgd door plakjes komkommer. Garneer met wat blaadjes koriander en maak af met knoflooksaus. Serveer de coleslaw bij de broodjes pulled pork.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.