Print opties

Sluiten

Poké bowl met bloemkoolrijst en tonijnsalade

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Laat de tonijn uitlekken en meng met de Griekse yoghurt, mayonaise en paprikapoeder.
2
Snijd de komkommer over de lengte in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd in de lengte in dunne repen. Verwijder de steel en zaadlijsten van de paprika en snijd in blokjes. Verwijder het loof van de radijs en snijd in plakjes. Snijd de bosui in dunne ringen.
3
Breng een pan met water aan de kook en kook de bloemkoolrijst in 2 min. gaar en giet af. Meng de sojasaus met de sesamolie en citroensap tot een dressing.
4
Verdeel de bloemkoolrijst over de borden. Verdeel de tonijnsalade, komkommer, radijs en paprika over de bloemkoolrijst. Strooi de bosui over het gerecht en serveer met de dressing.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.