Print opties

Sluiten

Groente lasagne uit de airfryer

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
1u 0min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra keukenbenodigdheden
1
Pel de ui en knoflook en snipper fijn. Verhit olijfolie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook 2 à 3 min. tot deze goudbruin kleuren. Voeg de tomaten toe, roer de oregano erdoorheen en kook de tomatensaus 15 à 20 min. in tot een dikke saus. Breng op smaak met peper en zout.
2
Verwarm de airfryer voor op 180ºC. Snijd de courgette en bietjes in plakken van ongeveer 0,5 cm.
3
Verdeel ¼ van de saus over de bodem van een ovenschaal. Leg daar dakpansgewijs de helft van de plakjes courgette op zodat de gehele bodem bedekt is. Verkruimel 1/5 van de geitenkaas erover en dek af met lasagnebladen.
4
Verdeel een laagje saus over de lasagnebladen. Leg de helft van de plakjes biet erop en verkruimel 1/5 van de geitenkaas eroverheen.
5
Herhaal bovenstaande stappen voor zowel de courgette als de bietjes. Ris de blaadjes van de takjes tijm. Bestrooi de lasagne met de overige geitenkaas en de tijm.
6
Zet de schaal in de airfryer en bak in 30 min. gaar en goudbruin.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.