Print opties

Sluiten

Gevulde omelet met paddenstoelen, aspergetips en verse kruiden

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

1 persoon
Ingrediënten
1
Ris de blaadjes van de takjes tijm en hak samen met de oregano en bieslook fijn.
2
Borstel de paddenstoelen schoon en snijd grof. Snijd 1 cm van de onderkant van de asperges af.
3
Kluts de eieren in een kom en voeg de hüttenkäse, tijm, oregano en bieslook toe. Breng op smaak met peper en zout.
4
Verwarm de helft van de olijfolie in een koekenpan. Bak de paddenstoelen 3 min., haal vervolgens uit de pan en zet apart.
5
Bak de asperges 2 min. in dezelfde pan. Voeg de resterende olie toe bij de asperges en giet het eimengsel hierover. Zo zitten de asperges aan de buitenkant van de omelet. Bak de ome-let op laag vuur met de deksel op de pan totdat deze bijna gestold is. Verdeel vervolgens de champignons over de eieren en vouw dubbel. Bak nog 1 min. met de deksel op de pan.
6
Leg de omelet op een bord en serveer met tuinkers en veldsla.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.