Print opties

Sluiten

Dahlpuree met spinazie

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Spoel de linzen grondig tot het water helder is. Kook de linzen met het water op zacht vuur voor ongeveer 10 min.
2
Pel de ui en snijd in partjes. Pel de knoflook en snijd fijn. Snijd de rode peper in ringetjes. Verhit de olie in een pan en fruit de ui aan tot deze glazig is. Voeg vervolgens de kurkuma, gemalen komijn, knoflook en de helft van de rode peper toe en bak kort. Voeg de tomaten uit blik toe en breng op smaak met peper en zout. Laat dit 5 min. pruttelen op hoog vuur.
3
Giet de linzen af en voeg ze toe aan de saus. Laat het geheel nog 5 min. pruttelen en voeg dan de spinazie toe. Roer alles goed door en laat het nog enkele min. op zacht vuur koken. Garneer met de resterende rode peper en serveer met rijst of naanbrood.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.