Wat we al deden

Oprichting en opstart Gran Café Fabilous

Een prachtig oud klooster in Velp (Nederland) huisvest een tehuis voor 120 ouderlingen en een prachtige horeca zaak. De opstart ervan namen we graag voor onze rekening. Fabi zorgde voor een bijzonder hartelijke touch en haar ondertussen gegeerde warme onthaal en gastvrijheid.   

23 juli 2014

Deelname verzorging banket 33 Meesterkoks in het Casino Knokke

De gebodypainte topless zeemeermin die Guy’s buffettafel opvrolijkte zorgde ervoor dat zijn kaviaargerechtjes als een van de eersten verkocht waren. Als Toque Blanche van deze met sterrenkoks gespijsde culinaire organisatie wist Guy zich in de kijker te koken. Carpaccio van steur met bloemkoolcrème en kaviaarroom die hij tot een memorabele hoogte wist op te krikken…

Tags:
14 juli 2014

Jam-kooksessies Jeunes Restaurateurs d’Europe

Heerlijk om je creativiteit los te laten op tal van topproducten samen met collega koks!                           

Tags:
21 juni 2014

Reportage TV-Oost met Ammaryllis Temmerman

11 juni 2014

Winnaar Beste Stoofvlees van België

De bereiding van Guy is hoe je stoofvlees moet aanpakken – Dirk De Prins   

Lees meer

8 juni 2014

Gastkok voor 1 week in Restaurant El Duque in Hotel Gran Bahia del Duque

Heerlijk om te koken voor een bont internationaal publiek en daarbij een bonte internationale brigade leiden. Zelfs mijn Spaans werd beter.        

Tags:
1 juni 2014

Reportage: Guy op stap met Route Z

Tagged with:

Read more

26 januari 2013