Wat we al deden

Jarenlange ervaring in Horeca Consulting

Guy heeft al vele restaurants, bistro’s en andere horecazaken bijgestaan met zijn ideeën, concepten en inzet, waaronder: Rekruut (Turnhout) – De Korenaar (Olen) – Lazuli (Turnhout) – Cap Nord (Knokke) – Piazza (Knokke en Duinbergen) – Bistro De Paris (Knokke) – Boshoeve (Stekene) – Pinot Gris (Stekene) – Lekkerbek (Waasmunster) – Forum (Geel) – Chaflo&Co (Destelbergen) – Zomerlust (Axel, NL) – Carrousel (Eindhoven, NL) – First Floor (Eindhoven,…

Tags:

Lees meer

4 april 2015

Catering en homecooking Eatertainment

Wij zijn vooral sterk in feestjes op maat en homecooking op niveau.                                           

11 februari 2015

Guy als TV-kok: Trendiez op RTV

De chemie tussen Ammaryllis en Guy sprong van het beeldscherm, aldus regisseur Brecht van Wijk.                            

Tags:

Lees meer

3 november 2014

Eigen tv-programma ”Voor wie bakt Guy”.

Tagged with:

Read more

1 oktober 2014

Verzorging kookdemo’s voor Demeyere.

Op diverse locaties in gans Vlaanderen verzorgd Guy demo’s voor het topmerk Demeyere alsook Zwilling en Staub.                   

30 september 2014

Koken op privé jets

Koken op privé jets van Solid Air, The Flying Group, ASL en Abelag voor diverse zakenlui en mensen met wereldfaam zoals muzikanten, filmsterren, klinkende namen uit de modewereld en toppolitici.                 Collega’s/vrienden!      Brigitte, Jan en Bart.   Sint-Maarten  Piloot Bor kreeg een verdiende zoen!

Lees meer

15 september 2014

Pas-Vite pakt uit met Cabane Fumé met uniek wijntapsysteem.

Bij het intreden van de rokerswet heerste er heel wat ongenoegen rond het roken in Restaurants. Guy en Fabi kwamen met hun restaurant met een zeer positieve oplossing en bouwden naast hun prachtig tuinterras een houten huisje waar je gezellig kon genieten van je sigaar of sigaret naast een oud fornuis waarin nog met hout…

9 september 2014

Uitbating van Restaurant De Pas en Bistro en Tapasbar Pas-Vite

21 jaar lang staken we er hart en ziel in om een begrip te worden in culinair Kempen.                        

8 september 2014

Succesvolle publiciteit in Onderox

4 jaar lang schreef Guy recepten voor het maandblad Onderox en ook de publicitaire foto van de vernieuwde zaak Pas-Vite ging absoluut niet onopgemerkt voorbij.              

4 september 2014

Kookdemo’s Millionair Fair Amsterdam

In samenwerking met private jet company Solid Air kookte Guy 3 jaar op rij op de Millionair Fair in Amsterdam voor al de rich and famous die interesse toonden voor een vlucht met een private jet.      

9 augustus 2014