Kookdemo’s Hanos Hasselt en Wommelgem

kookdemoGuy Weyts, gekend om al zijn innovatieve ideeën, tips en suggesties. Hij zal ons vooral verrassen met nieuwe trends en ideeën die u kan gebruiken in uw voorjaarskeuken.

Het werken met sharing plates
De nieuwe manier om hapjes en gerechten op een originele wijze te presenteren. Hij geeft u de tips & tricks en de toepassingsmogelijkheden bij verschillende gelegenheden.

Asperges ‘net even anders’
Eindelijk is het voorjaar daar. Tijd voor asperges! Wij serveren ze graag ‘even anders’. Laat u inspireren.

Niet-alledaagse groenten uit het HANOS-assortiment
Deze keer werken we niet met onze klassiekers, het is tijd om de niet-alledaagse groenten in de spotlight te zetten. Guy Weyts laat ons de verschillende mogelijkheden zien.

Een goede voorbereiding
Hoe tref je de juiste voorbereiding bij het ontvangen van gasten? En hoe zorg je ervoor dat je niet zelf heel de avond in de keuken staat. Alle tips voor een uitstekende mise-en-place.