Wat we al deden

Workshop OFYR homecooking

img_0157-1.jpg

     

25 februari 2016

Fabi opent met huisvriend Koen Peeters van Winewelt bar L’Etage in Mol.

img_0917.jpg

                              

Tags:
4 februari 2016

Verkoop in België van een heerlijke bbq/buitenhaard.

img_1556.jpg

               

1 januari 2016

Super geslaagd catering concept in Plein Publiek.

img_0208-1.jpg

            

Tags:
29 oktober 2015

Guy lanceert nieuw concept 5 voor 12

IMG_1242-0.png

Bij brasserie Forum in Geel eet je vanaf nu 5 heerlijkheden voor 12 € als lunch tijdens de werkdagen.  

7 september 2015

Nacht van’t Zoute / OFYR

IMG_1206-0.jpg

scoren bij Jacky Jane Pop-up met L’Envie           

Tags:
10 augustus 2015

Workshop/demo Demeyere bij Dupont in Kortrijk

IMG_0984.JPG

            

2 mei 2015

Weer een mooie Homecooking opdracht neergezet

IMG_0969.JPG

                 

22 april 2015

Kookdemo’s Hanos Hasselt en Wommelgem

IMG_0947.PNG

Guy Weyts, gekend om al zijn innovatieve ideeën, tips en suggesties. Hij zal ons vooral verrassen met nieuwe trends en ideeën die u kan gebruiken in uw voorjaarskeuken. Het werken met sharing plates De nieuwe manier om hapjes en gerechten op een originele wijze te presenteren. Hij geeft u de tips & tricks en de…

Tags:

Lees meer

16 april 2015

Lancering Wok!t sauzen voor Delhaize.

IMG_0920.JPG

Guy ontwikkelde voor King Cuisine geconcentreerde woksauzen die met enthousiasme in het Delhaize gamma werden opgenomen vanaf 13 april 2015. Nieuwe creaties zitten in de pijplijn!                 

13 april 2015